PR stagiair (m/v) gezocht

Beste journalist in spé, upcoming neerlandicus of communicatie-expert in wording,

We hebben geen vacature voor een stagiair. We zijn niet op zoek naar jou. We hebben geen plekje vrij of ruimte over voor een betweterige studiebol. Die creëer je zelf. Jij wilt tenslotte een toffe, dynamische, blablabla (vul hier wat superlatieven naar wens in) stageplek hebben. Een plek waar we je wat leren en je laten zien hoe deze wereld werkt.  Je kunt jouw kennis in de praktijk brengen en niet het koffieslaafje spelen, maar zelf achter de knoppen zitten. Dit is het serieuze werk.

Dit doet een koffieslaaf:

6808551725_5a0dbeec73_z

Schrikt dit alles je een beetje af? Klik dan hier!

Niet geklikt? Dan hebben wij misschien een plek voor je. Wij werken met ambitieuze en eigengereide ondernemers in de tech-scene. Jongens en meisjes die keihard werken om hun kind groot te brengen. Wij helpen ze daarbij. We zorgen dat zij op het juiste moment, de juiste aandacht in het juiste medium krijgen. Als jij denkt dat je dit ook kunt, of de finesse in de vingers denkt te kunnen krijgen, dan kom je in de buurt. Je moet minstens diezelfde mentaliteit hebben, maar dan volledig doorgrond en aangevuld met de nodige (internationale) vakkennis.

We willen een onderlegd iemand die beter in schaken is dan Garri Kasparov, sneller denkt dan Kramer schaatst en snapt waarom de Zeeman stiekem cooler is dan Levi’s.

We vragen nogal wat, maar daar geven we geen zak om. Laat maar zien dat je het waard bent om onze aandacht te krijgen. Wie weet lukt t je dan ook om de aandacht van journalisten te pakken.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?

Stuur dan een motivatiebrief met je LinkedIn profiel naar info@proudlyrepresents.com.  Wij kijken dan of jij echt in aanmerking komt om stage te lopen bij hét pr-bureau voor startups en corporates.

p.s. the devil is in the details. Zelfs het tijdstip waarop je reageert. So you better think twice.